Baráti rendezvények

Baráti rendezvények

Egy rendezvény minőségét és tartalmát a választott helyszín döntően meghatározza. A végső döntést Ön hozza meg, mi pedig a feltételek tudjuk biztosítani és az egyénre szabott, speciális kívánságok teljesítését felvállalni.

Osztálytalálkozó, leány-és legénybúcsú, nosztalgiatalálkozó vagy VIP zár
tkörű rendezvény:

A belváros középpontjában, a nemes, markáns barokk építmény designos belsőt rejt, mely tökéletes helyszíne zártkörű rendezvényeknek. Privát atmoszférája egyedi, bensőséges: túláradó hangulatnak és felejthetetlen élményeknek ad teret, egyénre szabva Önnek!

Zártkörű rendezvények megrendezésére a komplexumban többféle létesítmény is lehetőséggel szolgál:

Élvezze a parkett vonzó hatását egész éjjel át, adja meg magát a minőségi boroknak, csodálja meg a különleges bortrezort a Bohém Borbárban! – mindezt extravagáns fényjáték kísérete mellett.

A bárban csocsóasztal, darts, léghoki, billiárd és karaokee funkcióval bővített zenegép gondoskodik az önfeledt szórakozásról.

Akár egy ruha, olyan mértékben szabható személyre ajánlatunk: egyedi menüsor az Ön igényei szerint, karaokee, ének, tánc, játékok, borélvezet, dekoráció- mindezek teljesen az Ön speciális kívánságaihoz igazítva.

Most nem jelent problémát az sem, hogy ki legyen az, aki ez alkalommal kihagyja a csodás nedűk megízlelését, mert valakinek vezetnie kell visszafele

 

úton: térfigyelő kamerákkal is felszerelt mélygarázsunkban a jármű biztonságosan elhelyezhető, a társaság pedig az elegáns és komfortos szállodai szobákban regenerálódik s töltődik fel.

Elegánsan és stílusosan ünnepeljen a Szeparé helyiségében! Lehetőség nyílik a hosszú asztal elhelyezésére, ezáltal a meghitt körbeszélgetésre, és a komfortra azáltal, hogy a jól szervezett környezetben nem telik fél órába kijutni az asztalsokaság közül, vagy beszélgetést kezdeményezni az öt hellyel mellettem ülővel. Az intim atmoszféra azáltal keletkezik, hogy mindenki tud figyelmet szentelni egymásnak.

Minden különleges igényt figyelembe véve bűvöl el a csillagokkal teli szabad ég alatt a Barokk Díszudvar csodálatos kerthelyisége?

Bent a belváros centrumában a legkönnyebb a hozzáférés a pezsgő életstílushoz, a Kristály Imperial Hotel **** pedig egész éjen át tartó exkluzivitást nyújt az Ön személyére szabva.

Egyediség és élvezet a legmagasabb színvonalon!

 

Pálma Rendezvényház

Kérje segítségünket!