Csapatépítő programok

Külső csapatépítő programok

Kerékpáros tatai városnézés

kerekparos-tatai-varosnezes-csapatepito

Két keréken nem csak a város, de a környékbeli falvak és a Gerecse erdei is jól bejárhatóak. A csapat tagjai megadott útvonalon szakképzett túravezetők segítségével ismerhetik meg Tata épített és természeti kincseit.

Természetbúvárkodás a Fényes-források területén

tura-fenyes-forras-csapatepito

A Tatabánya környékén folyó szénbányászat miatt egykor elapadt források az ipari tevékenység felhagyásával szerencsére újra visszatérnek. Tekintse meg a Fényes Fürdő karsztforrásait, és fedezze fel a természet ezen egyedülálló “templomának” páratlan növény- és állatvilágát. Egy rövid séta alkalmával vezetőink értő és közérthető formában engednek betekintést Földanyánk rejtett titkaiba. Természetbúvár segítségével megkereshetik a vidrák taposta ösvényt, megleshetik a napozó mocsári teknősöket, élvezhetik a tavaszi békakoncert ritmusát.

A szellemi és lelki feltöltődés után nézzen körbe a víz alatti világban! Merüljön egyet búvárfelszerelésben a Kárpát-medence hajdani legbővízűbb forrásainak egyikében. A kristálytiszta víz és a forráskürtő látványa Önt is le fogja nyűgözni.

Bor-túra

bor-tura-tata-csapatepito

Útvonal: Tata – Öreg-tó – Derítő-tó – Vértesszőlős (előember-telep megtekintése) – Baji-hegyek – Baji pincék (borkóstolás) – Tata

Néhol emelkedőkkel tarkított, de nem különösebben nehéz túra. Először a Tatai-medence ?mélyéről? tekinthet fel a Gerecse hegység déli lankáira, majd a Baj község határában húzódó hegyeken át visszakanyarodó útvonal kilátópontjairól gyönyörködhet a Tatát körülölelő változatos tájban. A program zárásaként fogadja el a baji szőlősgazdák gyöngyöző nedűvel teli poharait, hiszen az ászár-neszmélyi borvidék fehérborai méltán híresek.

Sárkányhajózás a tatai Öreg-tavon

sarkanyhajo-tata-csapatepito

A több mint kétezer éves múltra visszatekintő, Dél-Kínából származó sport egyre népszerűbb Tata vízi sportolóinak körében. A sárkányhajóban 16-20 lapátos, két oldalt arccal előre ülve kenu lapáttal, egy dobos adta ütemre és egy kormányos irányításával hajtja előre a hajót. A dobos háttal a menetiránynak ülve, elől foglal helyet, a tapasztalt kormányos pedig a hajó farában állva, egy rögzített kormánylapáttal kormányoz és összehangolja az evezősök munkáját.

A sárkányhajózás nem igényel különösebb előképzettséget az úszni tudáson kívül. Nők és férfiak nemre és korra való tekintet nélkül evezhetnek a győzelemért. Rendkívül alkalmas közösségi szellem formálására, hiszen mindenkinek éreznie kell a ritmust, hogy egy irányba haladjon a hajó.

Madarászat a Ferencmajori-halastavakon

madaraszat-csapatepito

Ismerje meg a nemzetközi jelentőségű vizes élőhelyek védelme (Ramsari-egyezmény) alá tartozó halastavak nyüzsgő életét. Szakavatott vezetőink segítségével néhány percre részese lehet a hazánk gazdag madárvilágát kutatók és megfigyelők népes táborának. Teleszkóppal, távcsővel és határozóval felvértezve semmi sem kerülheti el a figyelmünket. A program során megismerkedhetünk a madarak szokásaival, viselkedésével, ezen kívül pedig számos hasznos információt gyűjthetünk be hazánk és az “öreg” kontinens madárállományáról.

Az Öreg-tó kincse: geocatching adventure

geocaching-tata-csapatepito

A csapatokra osztott játékosok GPS-ekkel felszerelve indulnak a GEOcaching kalandjátékra.

A csapatok GPS-eket kapnak, mely készülékekbe pontok vannak tárolva. A feladat minden GPS ponttal jelölt állomásra eljutni és a kalandos feladatokat teljesíteni, mely az Öreg tó kincsének nyomára vezet, s melyeket végigjárva a vendégek bepillantást nyerhetnek a város történelmébe, s a híres látnivalókhoz is ellátogathatnak.

A csapatok teljesítési menetlevelet kapnak, s aki a legjobb időben, legtöbb pontszámmal megfelelően teljesítette a kalandtúrát, az megnyeri a játékot és ajándékban részesül.

Belső csapatépítő programok

CSI Helyszínelők: a különlegesség élménye

csi-csapatepito-program

A bűnügyi helyszínelők sokak számára ismeretlen, izgalmas világban élnek és dolgoznak. Munkájuk során a tudomány vívmányaira és az emberi elme zsenialitására is szükségük van ahhoz, hogy az igazságot szolgálhassák.

Mi megteremtjük a lehetőségét, hogy az érdeklődők ne csak a képernyőn keresztül vehessenek részt egy nyomozásban, hanem személyesen próbálhassák ki a nyomozásokat segítő speciális eszközöket, és kreatív csapatot alkotva fényt derítsenek minden titokra, akárcsak a HELYSZÍNELŐK.

Izgalmas és kalandos kiképzés professzionális eszközökkel, Amerikából hozatott kellékekkel, szenzációs csapattal.

Ez a csapatépítő program igazán összehozza a kollégákat.

 

Csapatépítő programok esős napokra

 

Dominó Nap

dominonap-csapatepito

Építés és izgalom, precíz mozdulatok, és visszafojtott lélegzet – erről szól a Dominó Nap. A látványos játék során a csapatok tagjai megálmodhatják, majd megépíthetik álmaik dominórendszerét, s persze a különleges katarzis, a dominólánc felborítása sem marad el!A csapatok feladata minél több dominót gyűjteni a nagy építéshez. Ezt úgy érhetik el, hogy a rendelkezésre álló időtartamon belül minél jobb eredményt érnek el az interaktív játékoknál.

Minél több dominót gyűjt össze a csapat, annál nagyobb az esélye a győzelemre, hiszen így nagyobb, összetettebb, látványosabb dominósort építhetnek.

Az eseményeket műsorvezetőnk koordinálja, garantálva a nagyszerű hangulatot.

 

Világtőzsde

vilagtozsde-csapatepito

Hihetetlen mire képes az összetartás, az erő és az akarat! Játékosaink most meghódíthatják a világ piacait, ehhez persze ügyesnek, rátermettnek, és kreatívnak kell lenniük. A stratégiai játék során a csapatok tagjai végiglátogatják 5 földrész őslakosait, megismerhetik a nemzetek játékait, és szert tehetnek a tőkére, amivel egyeduralkodóvá válhatnak a piacon. A játék fő vonzereje az, hogy összes csapat egy emberként játszik, rengeteg sokszínű próbatételen és logikai feladat
okon kell együtt elérniük a célt.

palma_logo

Kérje egyénre szabott ajánlatunkat!